Naast losse illustraties, maak ik ook graag beeldverhalen. Of strips, kun je het ook noemen. Zowel voor eigen geïnitieerde projecten als in opdracht. Dit zijn een aantal voorbeelden.
Sommige strips zijn in Ebook vorm te koop!
Aline - Strips voor de eeuwige jeugd
mede-oprichter en vaste tekenaar van/voor Aline, lees er hier meer over!
Bestemming Canada
In 2022 kwam het boek "Bestemming Canada" uit. 10 verhalen over 10 emigranten, getekend door 10 verschillende tekenaars, waaronder Aimée de Jongh, Emma Ringelding, Mei-Li Nieuwland, Jordi Peters en Erik kriek. En ik! 
Ik verstripte het verhaal van Jony Roos, een vrolijk 'Boer zoekt vrouw'-achtig verhaal over een boerenbedrijf dat emigreert van Nederland naar Canada. Veel geiten, tractoren en uitgestrekte velden. 
Hourly comic day - Een getekend verslag van uur tot uur, elk jaar op 1 Februari. Een boekje over 2023. Een Ebook over 2019 t/m 2023 
Daily Stalinski
Onder de titel "De daily Stalinski" teken ik zonder vast format of schema auto-fictieve stripjes, cartoons en verhalen.  Lees ze hier!
Kansrijk Zuid
In opdracht van de gemeente Groningen, maakte ik een aantal beeldverhalen voor het "Kansrijk Zuid" project. Bewoners van wijken uit Groningen Zuid die moeite hadden met één of meerdere levensgebieden werden gekoppeld aan een buddy. De buddy evalueerde na afloop, die ervaringen gebruikte ik voor de strips. Het fijne van deze beeldverhalen is dat ze beter (dan bv een geschreven verslag) invoelbaar maken hoe zowel de buddy als degene die hulp kreeg het project ervoeren. Ik heb geprobeerd door de tekeningen hun beider perspectieven te laten zien. De reacties waren erg positief. 

You may also like

Back to Top